Felix Media

Bilder med mening


(Foto: Fredrik Naumann/Felix Features)

 
Felix Features
– et bildebyrå

Bildebyrået Felix Features og det redaksjonelle kommunikasjonsbyrået Felix Media er to konsepter som utfyller hverandre, og gjør at vi kan bidra til å fylle kundenes publikasjoner med bilder av høy kvalitet.

Felix Features er Norges eneste bildebyrå som spesialiserer seg på fotojournalistikk.

Felix Features er agenter for det anerkjente britiske bildebyrået Panos Pictures. I tillegg inneholder Felix Features-arkivet vår egen, erfarne og dyktige fotojournalist Fredrik Naumanns bilder, samt den anerkjente norske fotografen Morten Hvaals historiske og aktuelle arbeider.

Byråene og fotografene vi samarbeider med har en sterk tradisjon for dyptgående foto- journalistikk – som ofte er et resultat av uker, måneder og noen ganger år med fordypning i ett enkelt tema. Derfor blir bildene stadig publisert i anerkjente medier verden over, samt premiert i internasjonale konkurranser.

Fotograf Fredrik Naumann – oppdragsfotografering

Felix Featuresʼ egen husfotograf, Fredrik Naumann, tar oppdrag i inn- og utland. Han har over 20 års erfaring som fotojournalist i norske og internasjonale medier. Fredrik har blant annet vært fast frilans for Dagbladet gjennom et helt tiår, og er representert av  Panos Pictures internasjonalt. I dag står også frivillige organisasjoner, kommunikasjonsbyråer og departementer på kundelisten.

Stillsfoto
Som stillsfotograf tilhører Fredrik en renskåret reportasjetradisjon, der virkeligheten ikke skal tukles med, men vises som den er. Han er allsidig og mestrer de fleste sjangere, men trives aller best når verden er i bevegelse og øyeblikk må fanges i farta. Han har  har alltid som mål at bildene skal være mer en illustrasjoner. De skal fortelle en historie. Fredrik er også en dyktig portrettfotograf, som legger vekt på det naturlige og virkelighetstro.

Her kan du se eksempler på hans arbeider 

Videofortelling
Vi kan også tilby produksjon av videofortellinger eller rene videopptak. Fredrik er en dyktig, visuell historieforteller – enten det dreier seg om stillbilder eller levende bilder.
Her er et eksempel på videofortelling:

En stemme fra Røst – videofortelling produsert for Miljøverndepartementet i forbindelse 40-årsjubileet våren 2012.

Undervannsfoto
Fredrik tar også bilder under vann – i åpent hav så vel som i basseng – noe som åpner for nye og spennende perspektiver.

Fotografering fra luften
Fredrik er en av pionerne innen dronefotografering i Norge – der et kamera monteres på spesiallagde modellhelikoptre, slik at man rimelig og effektivt kan filme/ta stillbilder fra fugleperspektiv. Fotografering fra luften krever tillatelse fra Luftfartstilsynet og sikkerhetsklarering. Fredrik har alle nødvendige papirer og tillatelser i orden.

Eksempler:
Vinterstemning på Hafjell
Showreel
For flere eksempler på videoproduksjoner på bakken og fra luften, ta en titt på Fredriks vimeo-side.

Fredrik Naumann: fredrik@felixfeatures.com / tlf. 90 88 52 89
www.felixfeatures.com